miércoles, 21 de diciembre de 2011

II SUBIDA AL CASTILLO DE LA VALL D'UIXÓ. 31 de diciembreEl próxim dissabte, 31 de dicembre, com fem habitualment i vist l'èxit de l'any passat, se pujarà al Castell de la Vall d'Uixó per a conmemorar el 73 aniversari de la batalla del 31 de desembre de 1938; aquell dia les tropes franquistes van rebre l'ordre per a atacar-lo.


Durant la pujada, el nostre company Carles Mallench, anirà explicant el que va passar per aquestes muntanyes durant eixe hivern i, una volta dalt, farà una breu conferència sobre eixe dia en concret.

El punt de sortida serà el mateix de sempre, en la carretera d'Alfondeguilla, al costat del parking del supermercat DIA, a les 8'30h. Porteu esmorçar.
 
Esteu tots convidats.

***********************************************************

El próximo sábado, 31 de dicembre, como hacemos habitualmente y visto el éxito del año pasado, se subirá al Castillo de la Vall d'Uixó para conmemorar el 73 aniversario de la batalla del 31 de diciembre de 1938; ese día las tropas franquistas recibieron la orden para atacarlo.

Durante la subida, nuestro compañero Carlos Mallench, irá explicando lo que pasó por estas montañas durante ese invierno i, una vez arriba, se realizará una breve conferencia sobre ese día en concreto.

El punto de salida será el mismo de siempre, en la carretera de Alfondeguilla, junto al parking del supermercado DIA, a las 8'30h. Llevad almuerzo.

Estais todos invitados.

No hay comentarios:

Publicar un comentario